สัปดาห์ที่ /ครั้งที่ |
หัวข้อ |
จำนวนชั่วโมง |
อาจารย์ผู้สอน |
บรรยาย |
ปฏิบัติ |
ศึกษาด้วยตัวเอง |
1 |
Course Orientation/ Nutrition policy orientation towards the first 1000 days |
2 |
0 |
4 |
รศ.ดร.พัตธนี วินิจจะกูล , รศ.ดร.ณัฐิรา อ่อนน้อม |
2 |
Neglected underutilized species (NUS) |
2 |
0 |
4 |
Dr.Xuan Li |
18 |
Role of modern trades on safety of fruits and vegetables |
2 |
0 |
4 |
รศ.ดร.ชนิพรรณ บุตรยี่ |
4 |
Friendly food labeling for consumers health protection |
2 |
0 |
4 |
รศ.ดร.วันทนีย์ เกรียงสินยศ |
5 |
Trans fat: source and health issue |
2 |
0 |
4 |
รศ.ดร.วันทนีย์ เกรียงสินยศ |
12 |
Plant based meats, human health and climate change |
2 |
0 |
4 |
รศ.ดร.ณัฐิรา อ่อนน้อม |
7 |
Thailand risk assessment center |
2 |
0 |
4 |
รศ.ดร.ทรงศักดิ์ ศรีอนุชาต |
9 |
Food loss and food waste: global burden problem |
2 |
0 |
4 |
ผศ.ดร.นัฐพล ตั้งสุภูมิ |
10 |
World disaster and food for emergency |
2 |
0 |
4 |
ผศ.ดร.นัฐพล ตั้งสุภูมิ |
8 |
International guideline for breastfeeding: practices and practicality |
2 |
0 |
4 |
ผศ.ดร.จินตนา หย่างอารี |
15 |
Edible insects as a sustainable food alternative |
2 |
0 |
4 |
ผศ.ดร.วรงค์ศิริ เข็มสวัสดิ์ |
11 |
Life cycle assessment across the food supply chain: Agri-food secto |
2 |
0 |
4 |
รศ.ดร.กิตติ สรณเจริญพงศ์ |
16 |
Ethics of stakeholders within the food system |
2 |
0 |
4 |
อ.ดร.ขวัญทวี พ่อค้าทอง |
17 |
Communication and behavior changes for nutrition improvement |
2 |
0 |
4 |
อ.ดร.ปรารถนา ตปนีย์ |
14 |
Personalized nutrition: future food trend |
2 |
0 |
4 |
รศ.ดร.เชาวนี ชูพีรัชน์ |
13 |
Food system |
2 |
0 |
4 |
รศ.ดร.อิสรีย์ฐิกา ชัยสวัสดิ์ จันทร์ส่องสุข |