สัปดาห์ที่ /ครั้งที่ |
หัวข้อ |
จำนวนชั่วโมง |
อาจารย์ผู้สอน |
บรรยาย |
ปฏิบัติ |
ศึกษาด้วยตัวเอง |
1 |
Introduction |
3 |
0 |
6 |
รศ.ดร.อ้อมบุญ วัลลิสุต |
2 |
An overview of nutraceuticals and human well-being |
3 |
0 |
6 |
รศ.ดร.พจวรรณ ลาวัณย์ประเสริฐ |
3 |
Phytonutrients: Carbohydrates |
3 |
0 |
6 |
รศ.ดร.พจวรรณ ลาวัณย์ประเสริฐ |
4 |
Phytonutrients: Fat (Essential fatty acids) |
3 |
0 |
6 |
รศ.ดร.อ้อมบุญ วัลลิสุต |
5 |
Phytonutrients: Protein |
3 |
0 |
6 |
รศ.ดร.อ้อมบุญ วัลลิสุต |
6 |
Phytonutrients: Fiber |
3 |
0 |
6 |
รศ.ดร.ปองทิพย์ สิทธิสาร |
7 |
Phytochemicals: Capsaicinoids |
3 |
0 |
6 |
รศ.ดร.ปองทิพย์ สิทธิสาร |
8 |
Phytochemicals: Flavonoids |
3 |
0 |
6 |
รศ.ดร.พจวรรณ ลาวัณย์ประเสริฐ |
9 |
Phytochemicals: Isoflavones (Progestrogen) |
3 |
0 |
6 |
- |
10 |
Phytochemicals: Isothiocyanate (Cruciferous vegetable) |
3 |
0 |
6 |
- |
11 |
Phytochemicals: Monoterpenes (herbs and spices) |
3 |
0 |
6 |
- |
12 |
Phytochemicals: Organosulfur compounds (garlic, chive, onion) |
3 |
0 |
6 |
รศ.ดร.วีณา สาธิตปัตติพันธ์ |
13 |
Phytochemicals: Saponin (beens, cereals, herbs) |
3 |
0 |
6 |
รศ.ดร.ณัฏฐินี อนันตโชค |
14 |
Oral Presentation |
3 |
0 |
6 |
รศ.ดร.อ้อมบุญ วัลลิสุต |
15 |
Oral Presentation |
3 |
0 |
6 |
รศ.ดร.อ้อมบุญ วัลลิสุต |