สัปดาห์ที่ /ครั้งที่ |
หัวข้อ |
จำนวนชั่วโมง |
อาจารย์ผู้สอน |
บรรยาย |
ปฏิบัติ |
ศึกษาด้วยตัวเอง |
1 |
Lecture: Product development of Functional foods; Lecture: Product Development of Nutraceuticals
|
2 |
3 |
5 |
ผศ.ดร.วีรวัฒน์ ตีรณะชัยดีกุล |
2 |
Lab: Extraction & Concentration |
2 |
3 |
5 |
- |
17 |
Lecture: Drying; Lecture: Lyophilization |
2 |
3 |
5 |
รศ.ดร.วารี ลิมป์วิกรานต์ |
6 |
Lab: Lyophilization; Lab: Drying |
2 |
3 |
5 |
รศ.ดร.วารี ลิมป์วิกรานต์ |
28 |
Lecture & Lab: Analysis of Bioactive compounds: TLC; Lab: Analysis of Bioactive compounds: TLC |
2 |
3 |
5 |
รศ.ดร.ศวิตา จิวจินดา |
29 |
Lecture & Lab: Analysis of Bioactive compounds: HPLC; Lab: Analysis of Bioactive compounds: HPLC |
2 |
3 |
5 |
รศ.ดร.ศวิตา จิวจินดา |
19 |
Lecture: Product Development of Functional Foods: Laboratory scale & Sensory Evaluation; Lab: Product Development of Functional Foods: Laboratory Scale |
2 |
3 |
5 |
ผศ.ดร.อรสา สุริยาพันธ์ , รศ.ดร.ศวิตา จิวจินดา , ผศ.ดร.พิมพิกา กาญจนดำเกิง , ผศ.ดร.ถาวรีย์ ถิละเวช |
30 |
Lab: Product Development of Functional Foods: Laboratory scale |
2 |
3 |
5 |
ผศ.ดร.อรสา สุริยาพันธ์ , รศ.ดร.ศวิตา จิวจินดา , ผศ.ดร.พิมพิกา กาญจนดำเกิง , ผศ.ดร.ถาวรีย์ ถิละเวช |
31 |
Lecture: Sachet and Powder; Lab: Sachet and Powder |
2 |
3 |
5 |
- |
32 |
Lecture: Capsules; Lab: Capsules |
2 |
3 |
5 |
- |
22 |
Lecture & Lab: Tablets |
2 |
3 |
5 |
รศ.ดร.สาธิต พุทธิพิพัฒน์ขจร , ผศ.ดร.ณัฐวุฒิ เจริญไทย |
23 |
Lecture: Micro/Nanoencapsulation; Lab: Tablets |
2 |
3 |
5 |
รศ.ดร.สาธิต พุทธิพิพัฒน์ขจร , ผศ.ดร.ณัฐวุฒิ เจริญไทย |
26 |
Lab: Product Development of Nutraceuticals: Laboratory scale |
2 |
3 |
5 |
รศ.ดร.สาธิต พุทธิพิพัฒน์ขจร , ผศ.ดร.ณัฐวุฒิ เจริญไทย |
27 |
Lecture: Stability test of finished products |
2 |
3 |
5 |
ผศ.ดร.วีรวัฒน์ ตีรณะชัยดีกุล |
24 |
Lecture: Regulatory Affairs of Nutraceuticals and Functional Foods
(Self-study and Assignment)
|
2 |
3 |
5 |
- |