สัปดาห์ที่ /ครั้งที่ |
หัวข้อ |
จำนวนชั่วโมง |
อาจารย์ผู้สอน |
บรรยาย |
ปฏิบัติ |
ศึกษาด้วยตัวเอง |
2 |
Overview, Introduction and Course objectives
Food service equipment facility and operation
Sanitation and maintenance of equipment and facilities
|
2 |
0 |
5 |
รศ.ดร.ณัฐิรา อ่อนน้อม |
1 |
Designing the organization |
2 |
0 |
5 |
อ.ดร.ปรารถนา ตปนีย์ |
3 |
Financial resource management
|
2 |
0 |
5 |
อ.ดร.ปรารถนา ตปนีย์ |
4 |
Human resource management |
2 |
0 |
5 |
อ.ดร.ปรารถนา ตปนีย์ |
19 |
Quantity food production and quality control product evaluation, yield
determination and portion control |
2 |
0 |
5 |
รศ.ดร.ณัฐิรา อ่อนน้อม |
6 |
Procurement-purchasing, receiving, storage and inventory control |
2 |
0 |
5 |
รศ.ดร.ณัฐิรา อ่อนน้อม |
7 |
System approach to foodservice
organizations
Managing foodservice systems |
2 |
0 |
5 |
ผศ.ดร.ชนิดา ปโชติการ |
8 |
Food production flow/HACCP |
2 |
0 |
5 |
รศ.ดร.ณัฐิรา อ่อนน้อม |
9 |
Ingredient control/Recipe standardization
Cost control management |
2 |
0 |
5 |
ผศ.ดร.ชนิดา ปโชติการ |
20 |
Food safety |
2 |
0 |
5 |
ผศ.ดร.เวณิกา เบ็ญจพงษ์ |
21 |
Menu planning/consumer and management consideration |
2 |
0 |
5 |
รศ.ดร.กิตติ สรณเจริญพงศ์ |
23 |
School lunch cooking and serving for big pot |
2 |
0 |
5 |
รศ.ดร.กิตติ สรณเจริญพงศ์ |
27 |
Special lecture (Topic: Management of the nutritional sequence in the hospital: a specialized role for dietitians)
|
2 |
0 |
5 |
ผศ.ดร.ชนิดา ปโชติการ |
28 |
Therapeutic Nutrition
|
2 |
0 |
5 |
รศ.ดร.ณัฐิรา อ่อนน้อม |
31 |
Blenderized Diet |
0 |
6 |
5 |
รศ.ดร.ณัฐิรา อ่อนน้อม |
32 |
Therapeutic Nutrition |
0 |
6 |
5 |
รศ.ดร.เชาวนี ชูพีรัชน์ , รศ.ดร.ยุราพร สหัสกุล , รศ.ดร.ณัฐิรา อ่อนน้อม |
33 |
Blenderized Diet |
0 |
6 |
5 |
รศ.ดร.เชาวนี ชูพีรัชน์ , รศ.ดร.ยุราพร สหัสกุล , รศ.ดร.ณัฐิรา อ่อนน้อม |
34 |
Healthy traditional menu |
0 |
6 |
5 |
รศ.ดร.เชาวนี ชูพีรัชน์ , รศ.ดร.ยุราพร สหัสกุล , รศ.ดร.ณัฐิรา อ่อนน้อม |
35 |
Modified low calories recipe |
0 |
6 |
5 |
รศ.ดร.เชาวนี ชูพีรัชน์ , รศ.ดร.ยุราพร สหัสกุล , รศ.ดร.ณัฐิรา อ่อนน้อม |
36 |
Modified low sodium recipe |
0 |
6 |
5 |
รศ.ดร.เชาวนี ชูพีรัชน์ , รศ.ดร.ยุราพร สหัสกุล , รศ.ดร.ณัฐิรา อ่อนน้อม |